0+

Countries

0+

Industries

0

Employees

Inxhinier Elektrik

Ejani të punoni si Inxhinier Elektrik  në një nga kompanit më të mëdha në Shqipëri e cila ofron përfitime të jashtëzakonshme dhe mundësi avancimi në karrierë dhe ambjent për të mësuar.

VIBTIS është kompania më e madhe në Shqipëri në Import – Eksport të produkteve industriale në fushën e ndërtimit e specializuar në prokurimin dhe furnizimin me produkte për projekte në sektorin e Ndërtimeve Civile, Energjisë, Ujësjellës Kanalizime.

Vibtis punon me projekte të rëndësishme si; Ndërtimi i Arenës Kombëtare, Rehabilitimi i Lumit Gjanica, ndërtimi i rrugës Qukës-Qafë Pllocë. Projektimi dhe ndërtim i rrugëve të aksesit të projektit TAP janë duke u furnizuar nga VIBTIS me materiale nga kompanitë më të mëdha botërore.

Vibtis punon me furnitorët me të mëdhenjë botror dhe është distributor zyrtar i produkteve të kompanive lider në botë në sektorin Oil & Gas si SPIECAPAG, NOV, EMERSON Process Management, Shawcor Canusa. Në Shqipëri Vibtis punon me klient si; SHELL, BANKERS dhe ALBPETROL 

Ne jemi më të mirët dhe kërkojmë për më të mirët!

Pozicioni :

Ne po kërkojmë Inxhinier Elektrik  me aftësi të shkëlqyera në anën teknike negocimi dhe komunikimi.

Përfitimet:

  • Paketa e përfitimeve shumë konkurruese.
  • Ofrojmë programe shumë të mira mentorimi për punonjesit tanë.
  • Rritje dhe mundësi avancimi.

Adresa:

“VIBTIS” sh.p.k është e pozicionuar në Bulevardin Dëshmorët e Kombit një vend i aksesueshëm dhe një mjedis komod pune; Blv. Dëshmorët e Kombit, Twin Towers, Tower 2, Floor 7/2 Tiranë/Albania.

Kush duhet të aplikojë?

Nëse ke përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike, je më i miri/e mira. Ke eksperiencë pune minimumi 3 vite. Je energjik dhe i motivuar për të punuar në një ambjent ku ke mundësi të tregosh talentin tënd 100%  atëherë;

Vibtis është kompania e duhur per ty!

Apliko në duke derguar cv tuaj ne info @ vibtis.al dhe na trego që je më i miri!